De Letterloods verhuurt lichtletters voor elke gelegenheid. Van een bedrijfsnamen, een jubileum tot initialen op een bruiloft, de juiste lichtletters zitten in ons assortiment!

Lichtletters L&E

Afmetingen

Onze lichtletters van De Letterloods zijn ongeveer 110 centimeter hoog en 70 centimeter breed. Met de lampjes zijn de letters goed verlicht en vallen ze lekker op. Zo kun je de boodschap op een afstand ook nog goed lezen!

Lichtletters

Verlichting

De warm witte lampjes geven geven een warme gloed aan de letters en onze lampenkapjes zorgen voor een mooi lichteffect. Uiteraard zijn de letters ook in LED verkrijgbaar.

Lichtletters R

Assortiment

Alle letters en cijfers zijn beschikbaar voor verhuur. Ook speciale tekens zitten in ons assortiment. Daarnaast hebben wij schattige hartjes beschikbaar, met speciale kleurengloed door de ledstrips! 

Binnen en buiten

Bij De Letterloods maken we alle lichtletters van oude pallets. Duurzaam hergebruik dus! Iedere plank is anders en dat maakt onze letters uniek. De robuuste lichtletters zijn voorzien van een waterdichte stekker en het hout kan wel tegen een spatje water. Een nachtje buiten slapen is dus niet erg.

TRANSPORT SERVICE

Kies voor gemak en laat het transport regelen door De Letterloods. De kosten zijn €0,40 per gereden kilometer vanaf onze loods in Voorhout, met een minimumbedrag van €25. 

ZELF HALEN & BRENGEN

Liever zelf halen & brengen? Dat kan natuurlijk ook. Bij deze optie wordt €100 borg gerekend. Hou rekening met de afmetingen van je vervoersmiddel, onze letters zijn vrij groot.

kosten

Heb je interesse om onze lichtletters te huren? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie. De verhuurprijs is €50 per lichtletter. De standaard verhuurperiode is 3 dagen. Liever langer of korter huren? In overleg is veel mogelijk!

  • Dag 1 = bezorgen
  • Dag 2 = feest
  • Dag 3 = ophalen
Vragen

Zijn alleen lichtletters niet genoeg of zoek je meer in dezelfde stijl? Liever onze lichtletters kopen dan huren? De mannen van De Letterloods helpen je graag.

KvK: 89453654

BTW: NL864987456B01