Backdrops berken strand

Backdrops

Naast de prachtige lichtletters, hebben wij ook een aantal backdrops in de verhuur. Deze backdrops zijn ideaal om uw feestlocatie chique aan te kleden.  

De Letterloods

Afmetingen

Met de afmetingen van 200 cm bij 200 cm past deze backdrop perfect achter het bruidspaar. De drie stammen zijn demontabel, waardoor ze makkelijk te vervoeren zijn. 

Assortiment

Bamboe of berkenhout? Wij hebben meerdere backdrops van verschillende materialen. Door de voet is de backdrop stabiel genoeg om er grote bloempartijen (niet meegeleverd) aan te bevestigen. 

De Letterloods

Drapeerdoek

Bij de backdrops wordt standaard een doek geleverd, die prachtig over de stammen kan worden gedrapeerd. Dit doek is beschikbaar in wit, gebroken wit, roze en paars. Liever een andere kleur? Neem contact met ons op!

TRANSPORT SERVICE

Kies voor gemak en laat het transport van de backdrops regelen door De Letterloods. De kosten zijn €0,50 per gereden kilometer vanaf onze loods in Voorhout, met een minimumbedrag van €25. 

ZELF HALEN & BRENGEN

Liever zelf de backdrop halen & brengen? Dat kan natuurlijk ook. Bij deze optie wordt €100 borg gerekend. Hou rekening met de afmetingen van je vervoersmiddel, onze backdrops zijn vrij groot.

kosten

Heb je interesse om onze backdrops te huren? Laat je gegevens achter bij het contactformulier voor een offerte. De standaard verhuurperiode is 3 dagen. Liever langer huren? Geen probleem!

  • Dag 1 = bezorgen
  • Dag 2 = feest
  • Dag 3 = ophalen
Vragen

Zijn onze huidige backdrops niet genoeg of zoek je meer in dezelfde stijl? Liever onze lichtletters kopen dan huren? De mannen van De Letterloods helpen je graag.

KvK: 89453654

BTW: NL864987456B01